OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Monday, 30 April 2012

Kembali Menjejakkan Kaki di Alam Maya.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Ahh.. Akhirnya dapat juga tulis sesuatu setelah dua hari berpuasa dari menjadi blogger.. Dua hari yang lepas, tiba-tiba je line internet buat hal.. No internet access.. Arrr.. Apa ni??... Dah la waktu tu, blog aku dinilai oleh para pembaca.. Lagi la rasa frust sebab aku tak tahu sama ada blog aku ni best ke tidak.. Ahh.. Perasaan nak tahu masa tu memang membuak-buak..

Planning aku asal-asal, nak lawat kesemua blog kawan-kawan yang join segmen abang ben ashaari.. Nak nilai sama ada blog diorang best atau pun tidak.. Tapi apakah daya...hmm.  Aku sempat melawat beberapa blog je sebelum start berpuasa.. Hampir kesemua blog yang aku lawati adalah menarik dan best.. Itu kesimpulan yang aku dapat.. Kalau dibandingkan dengan blog aku nii.. haiss.. Aku kena cakap pada diri ini.. " Jangan kecewa lokman, teruskan usaha lagi.. Suatu hari nanti kau pasti dapat berdiri lebih tinggi dari mereka."..^_^

Pada para pembaca yang telah memberi comment tentang blog ini dan juga yang telah follow secara sukarela tu, saya ucapkan banyak-banyak terima kasih.. Tak ada paksaan pun untuk anda semua follow blog ini.. Semuanya terpulang pada diri anda sendiri.. Harap anda semua berpuas hati dengan apa yang ada disini..


Terima kasih.. salam dari pantai timur.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...