OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Wednesday, 30 May 2012

Contest RM 200 bersama www.careeron9.com


Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Sebelum tidur aku nak join contest yang dianjurkan careeron9.  Contest ini dinamakan contest RM 200. Nama pun dah RM 200, maknanya hadiah pertamanya mesti duit Rm200. Aku masuk contest ni bukan sebab duit. Tetapi nak kongsi sesuatu yang berguna buat kita semua terutamanya diri aku.

WWW.CAREERON9.COM adalah satu laman web yang menawarkan peluang pekerjaan kepada siapa-siapa diluar sana yang masih mencari pekerjaan. Lebih-lebih lagi kepada graduan-graduan yang baru keluar dari tempat pengajian. Careeron9 juga menyediakan tips-tips yang berguna untuk menempuh sesi temuduga.

Aku dah pun buat link disebelah kanan blog ini untuk kamu semua tekan dan pergi ke careeon9. Disana kamu akan dapat melihat tempat-tempat yang menawarkan kerja diseluruh negara malaysia. Di situ sudah dibahagikan mengikut negeri-negeri. Jadi senang kamu nak cari kerja di negeri pilihan masing-masing.

Sebagai pelajar, termasuklah aku kena lah alert pasal ini awal-awal lagi. Nanti senang nak cari tempat kerja apabila dan graduate. Takdelah menganggur lama-lama. Kalau ada rezeki dapat lah kerja itu. Kalau tak ada tak salah pun kita berusaha. Jadi aku harap link yang aku bagi ini berguna buat semua orang.

Terima kasih.. salam dari pantai timur
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...