OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Thursday, 28 June 2012

Saya Seorang Silent Reader. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Hari ini nampak tajuk segmen yang menarik itu dari mak dara. Saya seorang silent reader tapi saya suka baca blog anda semua.. Boleh dikatakan setiap masa saya check update post di dashboard. Yelah kan, Anda semua sangat rajin update blog.. Bermacam-macam berita yang menarik anda postkan.. Saya juga suka tunggu update dari seorang blogger tu yang postnya amat menyentuh hati.. Jarang-jarang je update, tetapi setiap postnya amat bernilai tinggi.. Siapa??? ^_^
Biarlah Rahsia.
Bercakap pasal silent reader ni, saya biasanya akan klik, View in Google Reader.. Apabila saya buka link ini, saya dapat baca semua post yang terbaru tanpa perlu klik ke blog anda semua. Saya minta maaf kepada anda semua kerana cara ini agak mementingkan diri. Tapi ketahuilah, saya sentiasa baca setiap post anda semua tulis. Inilah cara saya sebagai seorang silent reader.. 

Blog yang biasa saya baca, tapi menjadi seorang silent reader.

  1. A day in the life of " eMma EeMa "
  2. Bro Framestone
  3. Bersama Mazidul 
  4. Ben Ashaari
  5. Lulu pages
  6. Iena Eliena
  7. Gadis pencinta pink
  8. Blog mak budak 
Dan banyak lagi lah.. Banyak sangat untuk diletakkan dalam list.. Pokoknya, setiap update post yang anda tulis.. Hampir semuanya saya baca.. Jadi jom lah rajin-rajinkan diri kita untuk update blog yang kita sayangi itu.


Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...