OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Thursday, 7 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Sempat lagi rasanya join segmen ini. Kali ini, aim aku adalah untuk menambahkan lagi follower blog ini.. Ada sesuatu yang aku nak buat. Jadi aku memerlukan ramai follower agar mereka tahu apa yang blog aku tawarkan. Mungkin apa yang aku akan buat itu akan mendatangkan hasil.. Apa tu???? tungguuu.. ^_^ .. Oh.. lupa nak bagitahu.. Follower blog ini sekarang dah meningkat kepada 108 orang.

Syarat-syarat
- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
  Link entri BUKAN link BLOG
  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi

Nak join?? tekan banner diatas

Terima kasih.. salam dari pantai timur.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...