OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Wednesday, 20 June 2012

Segmen : Smart Blogger Award June Season by Yuyu

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. menarik segmen kali ni. ^_^. 
Sebelum aku berceloteh, aku nak terangkan serba sedikit pasal segmen ini.. Segmen kali ini adalah segmen yang pertama dibuat oleh cik yuyu. Pemilihan blog yang paling smart adalah Header(ringkas tapi padat), Sidebar(dari segi susunan) dan Entry(penggunaan tulisan). 5 pemenang akan dipilih, dan blognya kan dipromosi selama sebulan. Kalau ada sesiapa nak join, tekan je banner diatas.

Ok..  Kenapa blog aku mesti dapat Award ini???.. Blog aku ini adalah blog untuk berkongsi maklumat. Segala apa maklumat yang aku dapat akan dikongsi disini. Selain itu, kalau ada sesiapa yang ingin mencari kerja, boleh lah klik pada ikon yang berada paling atas di sebelah kanan blog ini. Anda boleh dapatkan maklumat pasal kerja kosong yang berada di dalam malaysia. Setiap hari ada kerja kosong yang ditawarkan.. Jadi tekan je ikon itu. Mana tahu rezeki anda ada disana.

Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...