OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Wednesday, 6 June 2012

Segment : Team Follow Back by AmerCorner

Hai.. ^_^.. Aku masuk lagi dalam dunia blog ini.. Hehe.. Susah nak tinggal sebab dah menjadi tabiat aku untuk update blog setiap hari.. Harap-harap jeneral tak tahu yang aku dah langgar peraturan.. Kalau tahu mampus..  Teringat kata-kata kawan dulu.."Peraturan dicipta memang untuk dilanggar".. "Sendiri makan, sendiri lah tanggung".. Pandai-pandai lah..

Pagi ni aku terjumpa segmen yang agak menarik.. Kalau berminat, klik disini...
Jom kita tengok syarat-syaratnya..

Syarat-syarat untuk join ... 
1. Follow dan like Blog Sponsor (wajib)
Alya Jane     | Follow | Like |
2.Letak banner kat dalam entry.
3..Tajuk  entry {   Segment : Team Follow Back by 
AmerCorner   }.
4.. Sila nyatakan bilangan follower blog korang buat masa ini.(time korang join)
5..Letak button kat sidebar blog korang (x wajib). Boleh didapati di dalam blog amercorner
6. Sila tinggalkan url entry ke ruangan comment. 
7.. Untuk memeriahkan lagi segment ini. korang buat bloglist teamfollowback  khas untuk peserta segment  yang follow blog korang. meriah sikit.  (x wajib).
8. Tag kawan2 korang yang suka follow follow ni . Kalau takde takper jangan tag :D 


Apa peserta perlu buat adalah , sila ke blog peserta lain yang join segment ni dan follow blog mereka dan tinggalkan komen di blog mereka bersertakan link entry korang. 
Ingat TINGGALKAN JEJAK DI RUANGAN COMMENT SAHAJA. (friendly reminded)

 tarikh tutup segment  30.june.2012

 Blog aku ada 78 orang follower sekarang.. Aku tak memaksa sesiapa pun untuk follow blog ini.. Semuanya terpulang kepada kamu semua.. Nilailah dengan kualiti, bukannya kuantiti..

 Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...