OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Tuesday, 10 July 2012

1st Time Contest By Yaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Melalui Group KAMI BLOGGER TEGAR di facebook, aku ternampak 1st time contest oleh cik yaya.. Ini kali pertama dia buat contest dan hadiahnya adalah 100% handmade oleh cik yaya.. Bukan senang nak dapat hadiah handmade dari seseorang tau.. ^_^
Ini hadiahnya..

Tempat pertama : 2xHeader gambar sendiri + animated banner gambar sendiri

Tempat kedua : Header gambar sendiri + animated banner gambar sendiri

Tempat ketiga : Header gambar sendiri + banner biasa
Saguhati : 7xHeader simple(7 orang)

Cik yaya ni minta plak comment pasal blog dia dan kenapa aku kena menang.. Hmm... Blog dia yang diberi  nama Dunia Pink Nieeh Milik //Yaya// ini memang sangat cantik.. Sama cantik macam Cik yaya.. Hehe.. ^_^.. Pasal kenapa aku kena menang pula.. Sebenarnya aku tak kisah pun menang atau kalah.. Yang penting aku dapat beri sokongan kepada kawan-kawan blogger semua.  

Satu lagi, kebetulan pagi ni aku rasa macam nak tukar header blog ini.. Nak kasi lagi lawa dan cantik.. Tetapi malangnya aku tak pandai nak edit gambar.. Photoshop dah ada, tapi tak tahu nak guna macam mana.. Apabila baca hadiah contest ini macam tau-tau je aku nak tukar header.. Hehe.. macam ada jodoh je dengan blog tersebut.. Ceh wah!! perasaan. hehe.. Sory cik yaya.. ^_^

Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...