OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Friday, 20 July 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Bagaikan pucuk dicita ulam mendatang.. Aku sebenarnya nak buat juga satu bloglist khas untuk bulan ramadan ini.. Tapi tak berani nak buat segmen.. Takut nanti kat ruang comment tu habuk je yang ada.. Jadi kebetulan Abang Ben Ashaari buat segmen ini.. Dah terbuka peluang aku untuk buat apa yang diingini.. 

Korang patut pilih Blog INFINITY kerana blog ini akan sentiasa diupdate.. Orang suka baca blog yang sentiasa diupdate berbanding blog yang sebulan sekali je ada entri yang baru. Owner blog ini juga suka berblogwaking ke sana sini untuk melawat jiran-jiran dialam maya ini.. 

Silalah tinggalkan comment dibawah yang bertulis begini.. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “. . Insyallah, saya akan balas balik dengan menjawab “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “..

Terima kasih.. salam dari pantai timur.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...