OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Saturday, 14 July 2012

Segmen : Blogger Inspirasi/Idola Saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Rasa nak join segmen ini.. Kalau anda berminat.. Klik disini..
Bagi memenuhi syarat tuan rumah, saya dengan ini memberitahu, blogger yang saya paling suka adalah Nor Aidatul Akmar.. ^_^.. Pengakuan berani mati ni.. Hehe.. Dan kenapa saya suka pada dia?? hmm.. Sebenarnya saya suka pada kegigihan dia dalam berblog.. Walaupun dia masih baru, tapi dia tetap berusaha dengan gigih untuk mempromosikan blog dia.. Sampaikan dah 1525 follower dia dapat dalam masa 5 bulan.. Itu pencapaian yang sangat menakjubkan.. Isi blog dia juga sangat berinformasi dan berguna.. Namanya yang cantik itu saya dah sebut kan??? Sekarang ni nama blog dia pula.. Nama blog dia adalah GADIS PENCINTA PINK.. Haaa.. pasti semua akan sebut ,Ooooo... Ye la, pasti korang tahu sebab dia pasti datang melawat blog korang walaupun hanya sekali.. ^_^.
oh.. lupa plak.. hehe.. saya dalam katogori c..
Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...