OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Sunday, 22 July 2012

Teringat Keluarga Saat Berbuka


Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Terasa lama tak bercakap disini.. ^_^. Hari ini sibuk buat blogwalking ke blog yang join segmen Abang Ben Ashaari. Ternyata blog yang famous memang dapat banyak sambutan.. Puas pergi jelajah satu persatu blog untuk hantar jemputan... Kepada yang sudi terima jemputan itu, saya ucapkan ribuan terima kasih.. Tak lupa juga kepada mereka yang ikhlas follow blog ini, terima kasih banyak-banyak.

Allhamdulilah, sudah selesai hari kedua kita berpuasa di bulan ramadan.. Puasa kali ini agak berat sedikit kerana saya tidak akan sempat berbuka di rumah bersama-sama keluarga.. Apa lah nasib, tiket ke Terengganu semuanya dah habis.. Yang tinggal hanya 18 haribulan.. Raya di jangka jatuh pada 19, nak tak nak terpaksa ambil juga..

Time berbuka ni lah terkenan kembali saat-saat bersama keluarga.. Tambah-tambah lagi dengan juadah berbuka dari pantai timur, Nasi kerabu.. Lagi lah terasa.. Masuk hari ini dah dah dua kali berturut-turut saya berbuka dengan nasi kerabu.. Bukan tak ada makanan lain.. Tetapi nasi kerabu juga yang berjaya menambat selera ini.

Oppss.. Orang dah azan.. nanti saya sambung lagi..

Terima kasih.. salam dari pantai timur.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...