OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Thursday, 2 August 2012

Preview 1 - I'm Just The Girl Next Door

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Fuhh.. Hari ini memang penat.. Penat berjalan-jalan di alam maya ini.. Dari pagi sampai ke petang.. Baru sudah jalan-jalan ke semua blog peserta segmen yang telah aku join sebelum ini.. Tabiat aku biasanya pergi jalan-jalan selepas segmen atau giveaway itu telah lama dijalankan.. Ini dapat menjimatkan masa untuk aku buat blogwalking.. Buat sekali arung je.. hehe..

Segmen pertama aku telah pun mencapai objective dan target.. Tak tergambar betapa gembiranya aku sekarang.. hehe.. Kegembiraan ini aku nak kongsi dengan semua blogger dengan cara buat preview blog bermula dari Adik-beradik lain mak, lain ayah aku ini.. ^_^

blogger wanita cantik

Nama gadis dengan senyuman cantik ini adalah Hazirahramli.. Nama ayah aku dengan dia sama.. Sebab itu aku panggil dia adik-beradik.. hehe.. Kalau haz tak suka, maaf ya, sebab aku yang mula dulu.. 

Korang semua datang lah singgah ke blog dia ni sebab sangat cantik.. Aku suka design blog yang simple sepertinya. Masa loading pun cepat.. Tak ada masalah.. Dia ni juga seorang gadis yang sangat baik dan peramah.. Setiap komen yang korang tinggalkan pasti dibalasnya.. 

Rasanya cukup kot aku ceritakan pasal blog gadis jiran sebelah ini.. Sebenarnya banyak lagi kelebihan dia ni tetapi untuk tahu pasal itu korang perlu lah berkenalan dengan Haz sendiri.. 


Selamat berkenalan ya.. ^_^

oh ya.. lupa plak.. kalau sudi korang, rajin-rajinlah undi haz ini ya dalam pertandingan friendly fashion.. 


Korang klik je gambar tangan itu.. mudah dan simple.. ^_^

Terima kasih.. salam dari pantai timur.



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...