OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Wednesday, 12 September 2012

Hey Friends!!! Guest What.. I'am Back

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Fuh.. lamanya tak online.. Hampir seminggu.. Hehe. Apa khabar semua? semua sihat ke?.. Sepanjang saya tak ada kat dunia maya ini, tak ada orang buat nakal kan.. ^_^. hehe. OK..

Sory semua sebab dah lama tak update blog ini.. Setelah selesai menjalani Kursus Amalan Kejuruteraan sebelum ini, saya kena siapkan satu report berkaitan dengan apa yang telah saya belajar sebelum ini. Report ini merangkumi keseluruhan module dan latihan yang telah saya lakukan. Nak tak nak, kena siapkan jugak.

Bayangkan lah betapa banyaknya saya kena tulis setiap perkara yang saya belajar dalam masa 3 bulan ini. Report itu ada dalam 140 page keseluruhannya. Banyak bos. Nasib baik ada teman-teman yang membantu. Kalau tak entah bila boleh siapkan report itu.. ^_+

Apa pun saya dah pun kembali.. Selepas ini saya akan terus update blog ini jikalau ada masa lapang.. Kepada rakan-rakan yang join Segmen Blogger 3 : Battel Royale.. Maaf sebab lambat hadirkan diri ke mesyuarat pertama.. Selepas ini saya cuba buat yang terbaik untuk kumpulan.. Insyallah..

Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...