OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Tuesday, 18 September 2012

Segmen : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Time-time ketandusan idea macam ini, rasanya baik aku join segmen. ^_^. hehe. Segmen ini dikelolakan oleh Sa Michaisi... Bagi blogger-blogger yang mencari follower boleh la join segmen ini. Tekan je banner kat atas itu untuk join.

Aku join ni bukan sebab nak tambah follower sangat pun, tapi untuk support rakan blogger kita dan juga untuk aku buat blogwalking ke blog-blog yang baru. Walaupun aku dah hampir setahun menjadi blogger, tetapi masih banyak blog yang belum pernah aku lawati.

Jadi dengan sertai segmen yang dianjurkan oleh rakan blogger, kita akan jumpa blog-blog hebat yang belum pernah kita lawati. Mungkin juga ada diantara mereka akan menjadi rakan baik dalam dunia maya ini seperti aku dan haz.. Siapa Tahu??

oh lupa plak.. Follower blog Infinity adalah seramai 533 orang..

Terima kasih.. salam dari pantai timur.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...