OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Monday, 22 October 2012

LIKE.SHARE.WIN @ FB ♥

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

http://www.testatelissia.com/

Malam ni aku nak join simple contest dari blog testatelissiaKebetulan malam ni aku tak buat apa-apa, jadi boleh la aku tolong promote contest ini sebab contest ini tak suruh pun kita tulis entri. Saje aku memandai.. haha

Nama pun simple contest kan?.. Jadi jom kita tengok syarat-syarat yang di tetapkan.

Syarat-syaratnya.. ^_^

  1. LIKE : page www.facebook.com/Testatelissia
  2. SHARE picture as PUBLIC.. hanya peserta yang share PUBLIC sahaja akan di shortlist.
  3. COMMENT : lepas LIKE & SHARE, tulis ' good luck ' di ruangan Comment.
  4. OPTIONAL : follow blog http://www.testatelissia.com/
  5. CONTEST DATE : 21.10.2012 - 18.11.2012
  6. PEMENANG : 2 orang pemenang berdasarkan cabutan bertuah
  7. HADIAH : tudung SYRIA, BAWAL/SHAWL {hadiah akan ditentukan kemudian}
klik gambar yang cantik di atas itu untuk share di facebook.

SEMOGA BERJAYA


Terima kasih..salam dari pantai timur.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...