OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Wednesday, 31 October 2012

Preview 4 - Nabila Biela

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Nabila Biela

Terima kasih kepada Cik Nabila Biela sebab sudi review blog saya yang tak sebeberapa ini.. hehe. Blog kanak-kanak ea.. Takpe laa. Sebab saya pun memang sukakan anime dan manga. Apabila pertama kali tengok header blog ini pasti perkara yang terlintas di dalam minda itu adalah.." blog kanak-kanak ni ". Betul tak? jawab-jawab.. hehe ^_^


Ok lah.. Blog yang saya review kali ini adalah blog yang diberi nama Nabila Beila. Blog ini baru bertapak selama 6 bulan tetapi sudah mampu berdiri dengan gahnya di persada alam maya ini disebabkan kegigihan dan kesungguhan Cik Nabila Beila memperomosikan blognya. Korang boleh add Cik Nabila Beila di Facebook account Nabila Beila.

Pengisian blog Cik Nabila Beila lebih kepada luahan hati, cinta dan makanan rohani iaitu nasihat/counseling. Sesuai dengan gelaran mahasiswa USIM dalam bidang counseling yang dipegangnya. Cik Nabila Beila ni orang kampung saya jugak, orang Terengganu.

kalau korang rasa nak cari counselor bagi mengubat rasa di dalam hati itu, follow lah blog NABILA BIELA.

Terima kasih.. salam dari pantai timur.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...