OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Thursday, 15 November 2012

Jom Join Bloglist Infinity

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

bloglist, infinity

Hari ini aku nak buka peluang kepada rakan-rakan blogger sekalian untuk meletakkan link blog korang dalam Bloglist baru aku iaitu Bloglist Blogger Hebat Berkata-Kata. Tak payah susah-susah nak buat entri. Cuma tinggalkan link blog korang di dalam comment entri ini.

Bagi aku nak tinggalkan link blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist tidak perlu buat entri yang panjang berjela-jela. Buat simple sudah. Aku senang, korang pun senang.. hehe.

Sebelum ini aku dah buat bloglist tetapi terpaksa di padamkan semula kerana ada link blog yang mengandungi virus. "Belajar dari kesilapan". Jadi kali ini aku akan memilih link blog yang akan diletakkan di bloglist tersebut. Bloglist ini tiada tempoh hayatnya. Jadi tinggalkan lah link blog jika sudi..^_^

Terima kasih.. salam dari pantai timur.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...