OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Wednesday, 7 November 2012

Penyakit Seorang Blogger Datang Lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

nak update blog
Apabila tiba hari otak ini tiba-tiba blur sebab banyak sangat exam dan assingnment, mula lah timbul soalan seperti di atas..' Nak Update Apa Hari Ni ehh ???'. ahhhh.. Penyakit aku datang kembali. Penyakit tiada idea.

Aku dapat penyakit ini apabila menjadi seorang blogger. Aku tak tahu macam mana nak cari penawar untuk penyakit ini. Masa sihat, banyak sahaja idea yang muncul untuk dikongsi bersama.. Tetapi apabila penyakit ini datang menyerang.. Nak tulis entri simple pun tersangkut-sangkut.

Jadi sampai disini sahaja lah dulu untuk malam ini.. Kena berehat biar penyakit ini sembuh dulu. huhu.

Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...