OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Thursday, 8 November 2012

Segmen : Nak Header Simple By Nisha

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Segmen yang kedua untuk hari ini datang dari Adik Nisha iaitu pemilik blog My On9 Elf Diari. Baik hati adik Nisha ini sebab dia nak buat simple header secara percuma. Bagi blogger-blogger yang tak tahu macam mana nak guna Adobe Photoshop (seperti aku) untuk design header blog, sila lah join segmen ini.

Apa yang korang semua perlu buat adalah :

Tajuk header : 
2 Code Warna : Biru dan Merah
Tarikh tutup segmen ini adalah 12/11/12. Tapi mungkin akan dilanjutkan.

Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...