OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Thursday, 8 November 2012

SEGMEN : NASZ NAK KUMPUL 100 BLOGGER

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

segmen-nasz-nak-kumpul-100-blogger/

Hari ini abang Nasz ada buat segmen yang misteri.. Kenapa misteri?? sebab segmen ini ada dua bahagian. Yang pertama adalah segmen untuk mengumpul 100 orang blogger. Yang kedua... MISTERI. Apabila 100 orang blogger sudah terkumpul, baru abang Nasz bagitahu apa segmen seterusnya.

Aku rasa segmen ini macam Segmen yang sedang berlangsung sekarang, iaitu BATTLE ROYALE. Sebab abang Nasz kata segmen ini memerlukan komunikasi antara peserta.

Cara nak join segmen ini mudah sahaja..

  1. Tulis entri pasal segmen ini. Copy header di atas dan Backlink kan ke post http://mohdnaser.com/umum/segmen-nasz-nak-kumpul-100-blogger/
  2. Tulis tajuk SEGMEN : NASZ NAK KUMPUL 100 BLOGGER
  3. Link kan entri anda ke post http://mohdnaser.com/umum/segmen-nasz-nak-kumpul-100-blogger/
Ada lagi syarat lain, tapi aku ambil yang penting sahaja.


Segmen ini akan terbatal jikalau penyertaan tidak mencukupi 100 orang. Sayang juga kalau terbatal macam tu sahaja. Nak juga tahu apa segmen seterusnya.. Jadi kepada sesiapa yang berminat, sila lah daftarkan diri anda di MOHD NASER.COM.

Terima kasih..salam dari pantai timur.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...