OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Saturday, 22 December 2012

Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

CONTEST BERSAMA CIK TOM DAN EXABYTES

Hari ini CIK TOM jemput semua rakan blogger untuk join CONTEST BERSAMA CIK TOM DAN EXABYTES. Hadiah tajaan adalah domain " xxx.com.my " dari Exabytes dan wang tunai RM20 untuk 3 pemenang dari CIK TOM. Pemenang ini ditentukan berdasarkan cabutan bertuah.

Syarat penyertaan CONTEST BERSAMA CIK TOM DAN EXABYTES ini mudah sahaja.

Pertama, buat artikel bertajuk "CONTEST BERSAMA CIK TOM DAN EXABYTES". Kedua, Follow google+ CIK TOM. Kalau tak nak follow pun takpe sebab ini pilihan. Yang ketiga adalah komen blog CIK TOM dari segi penulisan atau interface blog. "Bagi aku, penulisan blog ini cukup bagus, cuma kalau boleh tukar header blog tu kepada saiz yang lagi besar rasanya lagi ok. Nampak kecik sangat header tu. Tak sesuai bagi sebuah blog yang popular".

Keempat adalah komen pasal service exabytes atau pendapat mengenai exabytes ini. Aku bukan pelanggan exabytes ini jadi aku tak tahu mengenai servisnya, tetapi aku tahu mengenai kehebatan exabytes. " Exabytes mempunyai banyak perkhidmatan yang menarik seperti menyediakan professional technical support yang bekerja 24 x 7 x 365 hari. Friendly customer service dan customer care.  Harga domain yang murah, keselamatan yang tinggi dan yang paling penting. Guarantee money back in 100 days."

Korang boleh tekan kat sebelah kanan blog ini. Disitu korang boleh pergi ke laman web exabytes dan melanggan domain pilihan anda disana. Kalau tak nak, jom join segmen ini. Tarikh tutup contest ini adalah pada 27/12/2012. Cepat-cepat, siapa lambat dia yang rugi.

Contest ini dianjurkan oleh ciktom.com dan ditaja oleh Exabytes. 
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...