OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Thursday, 20 December 2012

Siapa Nak Masuk Dalam Bloglist Infinity??

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Tawaran untuk sertai bloglist infinity dibuka semula kerana pertukaran domain.my ini telah menyebabkan bloglist yang lama hilang. Jadi aku nak bagi peluang kepada blogger-blogger yang sudi bagi link untuk dimasukkan ke dalam bloglist Blogger Hebat Berkata-kata.

Tak payahlah susah-susah buat entri untuk masuk bloglist aku ni. Cuma tinggalkan link di bahagian komen entri ini. Korang senang, aku pun senang.. Tak macam tu? ^_^. Bloglist ini tiada tarikh tamat tempoh. Kalau tiada masalah yang berlaku, kemungkinan link blog anda akan berada di blog ini sepanjang hayat.

Kepada sesiapa yang telah meninggalkan link blog korang di entri http://www.lokmanramli.my/2012/11/jom-join-bloglist-infinity.html . Korang tak payah risau sebab link korang sudah ada di dalam bloglist tersebut.

Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...