OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Wednesday, 27 February 2013

Dc Photography

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Dc Photography

Dc Photography

Perkahwinan adalah peristiwa yang amat manis bagi kita semua. Dihari ini kita diijab kabulkan bersama pasangan yang kita cintai. Dan sudah pasti disetiap saat ini kita tidak mahu lupakan apa yang berlaku. Kalau boleh setiap saat yang berlalu itu kita hendak rakam. Tetapi macam mana nak rakam kalau pada hari itu kita tak boleh nak pegang kamera pun.. ^_^. Hehe.

Pasti kita rasa rugi dan menyesal kalau tak rakam atau tangkap gambar pada hari tersebut. Betul tak? Yang jawab tidak itu aku tabik sebab ingatan dia sangat power sampai gambaran yang jelas secara detail tersimpan di dalam fikirannya. Tapi bagi manusia biasa seperti aku ini yang sering kali lupa, aku perlu cari seseorang yang boleh mengabdikan memori pada hari yang bersejarah itu dengan begitu jelas dan cantik.

Hmm.. tapi siapa dia??

Haa.. Hari ini aku nak perkenalkan kepada korang semua dengan satu kumpulan photography terbaik di lembah kelang iaitu Dc Photography. kumpulan ini menawarkan pakej fotografi yang sangat berbaloi. Apa yang berbaloi sangat itu....?

Nantikan sambungan entri aku selepas ini....

sementara tunggu tu apa kata klik link dibawah dan pergi ke laman rasmi Dc Photography

http://www.facebook.com/pages/Dc-Photography/176044815786348

Terima kasih..salam dari pantai timur.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...