OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Wednesday, 20 February 2013

HaniFajar Collection Mini Contest Peplum

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

HaniFajar Collection

HaniFajar Collection Mini Contest Peplum

Duduk jalan-jalan kat alam maya ini terpandang satu Contest yang dianjurkan oleh rakan blogger kita iaitu Cik Lily Erliyani. Cik Lily Erliyani mengadakan contest peplum yang cukup simple. Tak perlu buat entri dan sebagainya. Hanya perlu pergi ke HaniFajar Collection dan

Like, share dan comment:
"Saya suka peplum HaniFajar Collection kerana ......."

*Tarikh tutup contest: 21 February 2013 (10 pm)
* Pastikan anda "public" kan wall post anda agar  Cik Lily Erliyani dapat lihat nanti.
* pemenang bertuah dengan komen yang paling kreatif akan diumumkan pada 22 February 2013.

Contest ini berkaitan dengan peplum, Jadi apa itu peplum? Bagi aku yang tak tahu menahu pasal baju perempuan ni, aku pun pergi lah jumpa pak cik google sekejap tadi. Ini lah hasil dari pertemuan aku dengan pak cik google

.

HaniFajar Collection turut menawarkan tudung & pakaian terkini. Jadi apa kata kita semua pergi usha kedai online ini. Mana tahu ada yang berkenan di hati. ^_^


Terima kasih..salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...