OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Friday, 22 February 2013

Harlem Shake Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Sekarang ni dalam Youtube heboh pasal satu tarian yang datang selepas Gangnam Style iaitu Harlem Shake. Aku sebenarnya tak tahu sama ada Harlem Shake ini boleh dikategorikan sebagai tarian atau pun tidak sebab macam tak ada seni langsung dalam tarian ini. Gerakkan awal tarian ini sangat-sangat tidak sesuai untuk menjadi ikutan kanak-kanak.

Kalau korang tak tengok lagi boleh tekan video di bawah. Aku tengok orang malaysia buat Harlem Shake pun jadi malu sebab aku tengok macam orang dalam hospital bahagian sakit mental je. Maaf sebab bahasa yang kasar tetapi itulah yang aku boleh katakan.



Terima kasih..salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...