OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Wednesday, 27 February 2013

Perkhidmatan Fotografi Perkahwinan Dari Dc Photography

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Perkhidmatan Fotografi Perkahwinan Dari Dc Photography

Dc photography adalah satu Kumpulan Photography Professional yang menawarkan perkhidmatan fotografi dan videography terutamanya di sekitar lembah kelang, shah alam, hulu langat, putrajaya dan seluruh malaysia kecuali sabah dan serawak. Perkhidmatan ini bukan terhad untuk perkahwinan sahaja malahan boleh ditempah untuk Majlis Pertunangan, Konvokesyen dan lain-lain.

Menariknya servis ini adalah untuk satu acara atau majlis. Seperti contoh, majlis nikah dan sanding. Walaupun kedua-duanya berlangsung pada hari yang sama tetapi ia dikira 2 majlis. Setiap majlis ada 2 pakej yang tersendiri. Selain itu, Dc photography juga menawarkan kemudahan bayaran secara ansuran. Cara bayaran ansuran adalah seperti ini.

Sebagai contoh, " Sekarang ini bulan 2 dan majlis perkahwinan saya akan berlangsung pada bulan 6 nanti. Saya perlu booking tarikh perkahwinan saya pada bulan 6 nanti terlebih dahulu dengan bayaran deposit minimum Rm400. Jadi bulan 3, 4 dan 5 nanti boleh lah bayar ansur-ansur sampai hari yang ditempah( tarikh booking ). Sebelum sampai tarikh booking saya mesti sudah buat bayar bayaran penuh( full payment ).".

Apa yang paling penting disini adalah kita dapat Booking Tarikh. Amalan rakyat di Malaysia biasanya mengadakan majlis-majlis pertunangan, persandingan dan perkahwinan di waktu cuti sekolah. Pada waktu ini  permintaan perkhidmatan fotografi laku macam gorang pisang. Semua berebut untuk tempah tarikh. Suasana pun jadi kecoh dan tegang. Bagi mengelakkan kekecohan itu saya sarankan buat tempahan seawal mungkin.

Untuk tempahan atau pertanyaan harga..

Boleh emailkan ke : dcphotography2416@gmail.com
atau pergi ke facebook page : Dc-Photography

Atau hubungi terus..


Ini adalah di antara hasil kerja Dc PhotographyTerima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...