OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Monday, 17 June 2013

Life Is Short, Live While You Can

Assalamualaikum dan salam sejahtera..



Huhu.. dah lama tak menaip untuk blog kesayangan ini.. Wahai BLOG INFINITY.. Maafkan lah tuan kamu yang pemalas dan tak bertanggungjawab ini.. Sering je membiarkan kamu keseorangan dan kesunyian di malam dan juga siang hari.. Aku bukannya sudah melupakan diri mu, tetapi dek kekangan waktu dan kekeringan idea.. Maka, tinggal lah kamu keseorangan disini..Huhu.. Aku juga sedih seperti mana kamu sedih..

Tapi.. Apa boleh buat.. Seperti mana L kata dibawah " LIFE is short, LIVE while you can ". Kehidupan aku bukannya semata-mata untuk dunia maya ini sahaja tetapi aku ada kehidupan sendiri di dunia sebenar dengan masalah dan dugaan yang sering sahaja datang.

Sedih untuk aku katakan kepada kamu, tetapi mungkin kita tidak akan dapat berjumpa untuk satu tempoh waktu yang agak lama selepas ini.. Seperti mana yang aku katakan... Aku ada kehidupan yang penuh berliku diluar sana.



Tapi ini bukan bermakna aku terus melupakan dirimu, tidak... Selagi aku mampu.. Aku akan jaga kamu dengan sebaiknya..

Terima kasih..salam dari pantai timur.

Sunday, 9 June 2013

Di Akhir Tahun 3

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Final exam dalam masa 2 hari sahaja lagi.. Fuhhhhhhhhhhhhhhhhhh........ Cepatnya masa berjalan.. Dalam tak sedar sudah nak habis tahun 3 di Universiti ini.. Bulan 9 nanti masuk tahun terakhir pula, Tahun 4.. Dan di tahun akhir ini lah cabaran sebenar-benarnya akan bermula iaitu, cabaran menyiapkan PSM.

Tapi masa untuk memikirkan PSM itu belum tiba lagi sebab Final Exam aku baru nak bermula.. Wish me luck in final.. ^_^.

*Keadaan blog aku sekarang adalah seperti gambar di atas
Terima kasih..salam dari pantai timur.


Monday, 3 June 2013

Housemate and Best Friend

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Housemate and Best Friend

Sekarang ni BLOG INFINITY memang terabai.. Dalam masa 2 bulan lagi, aku akan menjalani praktikal di Terengganu.. Jadi entah update atau tidak blog ini.. huhu. Internet, internet... Kenapa la kau mahal sangat..

Terima kasih..salam dari pantai timur.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...