OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Tuesday, 27 May 2014

PSM SUBMITTED

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan izinnya, Report Final Year Project akhirnya diterima oleh supervisor dan panel. Yang tinggal sekarang hanyalah Seminar dan pembahagian markah untuk PSM ini. Harap-haraplah nanti result yang keluar tidak mengecewakan. 



Rahmat Selepas Kesusahan
Sekarang ni aku boleh kata blog ini akan lebih aktif dari bulan-bulan yang lepas. "Insya Allah". Hanya dengan izin Allah apa yang aku katakan ini akan terlaksana. 

Kita sebagai orang islam kena percaya, perjalanan hidup kita ini telah ditetapkan oleh Allah. Jadi hanya dia yang mengetahui apa yang terbaik untuk diri kita. Ambil contoh blog infinity ini sudah lah. Dalam post-post sebelum ini banyak kali aku katakan blog ini akan kembali aktif. Tetapi lihatlah 

Blog Archive, berapa kali je blog ini diupdate. 


Jadi kali ini, Hanya dengan izin Allah blog ini akan berjalan seperti mana zaman kemuncaknya dulu.. ^_^

*Aku ada rasa nak ubah design blog ini. Tapi tak ada idea.. Kalau korang semua ada idea boleh sumbangkan di bahagian komen. Setiap sumbangan anda amat dihargai oleh Tuan Punya Blog. 

Terima kasih.. salam dari pantai timur.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...